11 най-добри марки за неутрални по пол детски дрехи, за които трябва да знаете

Разгледайте най-готините унисекс етикети, които вие и вашите деца ще харесате

Изминахме дълъг път от поговорката „розово за момичета, синьо за момчета“. С марките за детски дрехи за момчета, защитаващи неутралността на пола и унисекс модата, изборът, когато става въпрос за обличане на вашите деца, е огромен – и изключително стилен.


Със свободни суичъри и супер готини бойлери до основни неща в гардероба и изработени до издръжливост връхни дрехи, етикетите започват да се грижат за децата по много по-приобщаващ начин. Всичко е свързано с възприемането на устойчив, кръгъл начин на обличане на нашите деца, така че дрехите да могат лесно да се предават от брат на сестра.


От студени, неутрални нюанси до ярки цветове на дъгата, ние потърсихме марки, които са посветени на предоставянето на модни унисекс дрехи, които децата ви наистина ще искат да носят.


Комфортът, разбира се, е от ключово значение – в края на краищата не искате лудо тичане из парка или важна игра на криеница да бъдете съсипани заради ограничаващо облекло.


Разгледахме и издръжливостта, когато подбрахме нашите фаворити. Децата обичат много да подлагат дрехите си, затова сме включили само марки, които са ни впечатлили с качеството си. Тук не става въпрос за бърза мода за еднократно изхвърляне, а за по-добре изработени парчета, които все още ще изглеждат и ще се чувстват невероятно, след като бъдат предадени през семейството.


Прочетете още:


13 най-добри детски бански костюма за момичета, момчета и бебета

Най-добрите марки за цветни момичета в булчинското парти

9 най-добри детски кутии за обяд, които ще бъдат хлябът и маслото на вашето мъниче

Най-добрите марки детски обувки за всяка възрастова група

Как тествахме

Нашите три- и шест-годишни тестери (съответно момиче и момче) прекараха един месец, опитвайки много независими лейбъли и марки на улицата. Разгледахме всичко от обхванатия възрастов диапазон, размера на колекцията и съотношението цена-качество до органичните и устойчиви характеристики на всеки етикет, за да намерим най-добрите марки за детско облекло. Също така сме избрали любимото си неутрално по отношение на пола парче от всяка марка, покриващо всичко от обувки до джогинг. Ето марките, които трябва да знаете.



https://about.me/detskidrehi

https://ello.co/detskidrehi

https://www.ted.com/profiles/40673276

Comments